Állapotfelmérés

Hogyan történik az állapotfelmérés? Első alkalommal a terapeuta részletesen kikérdez egészségi állapotodról, alapbetegségeidről. Ha van orvosi dokumentációd, MR vagy CT felvételed, mindenképp hozd el magaddal.

A vizsgálat fehérneműben történik. Erre a testen tapasztalható elváltozások manuális kitapintása, pontos megfigyelése miatt van szükség. A konzultáció alkalmával tájékoztatást adunk a teljes test (nem csak a problémás terület) elváltozásairól, különös tekintettel a gerincre, ill. annak deformitására. Ismertetjük a problémák kialakulásának okait és kezelési lehetőségeket vázolunk fel.

  • Időtartam: 50 perc
  • A szolgáltatás díja: 14000 Ft / alkalom

A mozgásvizsgálatot (izomerő, mozgásképesség, mozgáskoordináció felmérése) követően megbeszéljük a rövid- és hosszú távú kezelési célt és tervet. Az egyénre szabott gyakorlatsor betanulását pedig a fokozatosság elve alapján lépésről-lépésre végezzük.

Időpont foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is