Baba mama torna

A Baba-mama torna átmenetileg szünetel.

Nálunk a tiéd a főszerep, miközben a csemetéd végig melletted lehet.

Kétség kívül hatalmas megpróbáltatás egy új életet világra hozni! A szülést követő regeneráció, ismerkedés a pöttöm jövevénnyel, ezek mind részei az első időszaknak, ahogyan az is, hogy rád is megfelelő figyelem irányuljon.

Természetesen a pici most mindennapjaid legfontosabb részét képezi, de saját közérzetedről és erőnlétedről sem szabad elfeledkezned, ha könnyedén szeretnél boldogulni a baba körüli teendőiddel. A gyermek érkezését követően rendkívül fontos az izmaid megfelelő újjáépítése, a megmerevedett izmok átmozgatása, és ellazítása.

Erre nyújt tökéletes megoldást a Baba-mama torna. Ameddig te tornázol, a porontyaid miatt sem kell aggódnod. A babák játszhatnak egymással és a játékaikkal, így hozzájárulhatsz csemetéd első közösségi élményéhez is.

  • Időtartam: 50 perc
  • Óravezető: -

Nálunk a Baba-mama tornákon azok az izomcsoportok kerülnek középpontba, amelyeket a mindennapos teendők során szinte alig használsz, viszont ezek az izmok felelősek a tested harmonikus és fájdalommentes működéséért. Így az órák után sokkal könnyebben veheted majd az anyasággal járó fizikai kihívásokat! Ráadásul, ha már van "nagytesó", aki még nem múlt el 3 éves, őt is magaddal hozhatod a központba! A stúdióban családias hangulatban, kis csoportos foglalkozásokon tudsz részt venni, ezért biztos lehetsz benne, hogy megfelelő figyelmet és gondoskodást kapsz te és a babád is.

Mit hozzatok magatokkal?

Semmilyen különösebb eszköz nem szükséges, csak amit egyébként is magaddal vinnél, amikor elindulsz otthonról gyermekeddel. Legyetek mindketten könnyű, laza öltözékben, ami nem akadályoz a mozgásban. Ha van egy saját pléd, amit a baba alá tudsz teríteni a foglalkozás közben, és egy kedvenc játék a babának, az növeli a baba komfortérzetét. Jógaszőnyeget mi biztosítunk számotokra.

Fontos információ:

  • A terem az első emeleten van, lift nincs.
  • Lehetőség szerint hordozóval érkezzetek, a babakocsik tárolására csak a nyitott lépcsőházban van lehetőség.
  • 12 hetes kortól óvodás korig várjuk a babákat.
  • Hozz magaddal kényelmes ruhát, törölközőt és zoknit. Cipő nem kell.
  • A babának hozz egy-két játékot, babaplédet, amin tud feküdni. (Puha matracot mi biztosítunk)

 

Időpont foglalás

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is