Céges Ajánlataink

A vállalatok egyre inkább tudatában vannak, hogy legalább annyira fontos elősegíteni a munkavállalók fizikai, érzelmi és lelki fejlődését, tulajdonságait, mint fejleszteni az egyén szellemi képességeit. A rendszeresen végzett gerinctorna hozzájárul az egyén általános jólétéhez és ennélfogva mind a munkahelyi, mind a munkán kívüli eredményeit javítja.

Választható csomagajánlataink cégek számára:

Irodai gerincstabilizáló gyógytorna

Ha egészséges, jókedvű, hatékony munkaerőre van szüksége.

Kifejezetten ülőmunkát végzőknek kifejlesztett, speciális gyakorlatokból álló mozgásforma. Aki napi 8-10 órát tölt számítógép előtt, hetente legalább 2-3 alkalommal ajánlott gerinctornát végeznie. Ez segít regenerálni és edzésben tartani a törzs izmait, korrigálni a kezdődő deformitásokat, hogy ezek a szövetek az egész napos terhelés mellett el tudják látni feladatukat.

Időtartam: Heti 2-3 alkalommal 40 perc
Helyszín: A megrendelő által biztosított helyszín
Gyakorlati megvalósítás: Minimális felszerelés, átöltözést igényel, csoportos mozgásforma
Csoportvezető: Diplomás gyógytornász
Időpont: A megrendelő által kért időpontban
Ár: 21 000 Ft / alkalom

Megrendelő: Mind a munkáltató, mind a munkavállalók önszerveződéses alapon megrendelhetik

Gerincstabilizáló gyógytorna Központunkban

Minden munkáltató egészséges, jókedvű, hatékony munkaerőre vágyik. Mindezek alapja a rendszeres mozgás, illetve az ülő életmódból eredő következmények megelőzése!

Napjainkban egy cég sikerének talán legfontosabb biztosítéka a megfelelő humánerőforrás kiválasztása és megtartása. A tökéletes szakember elengedhetetlen tulajdonsága munkájába fektetett kifogyhatatlan energia, amely csakis kiváló egészséggel valósulhat meg.
A gerincstabilizáló gyógytorna kifejezetten ülőmunkát végzőknek kifejlesztett, speciális gyakorlatokból álló mozgásforma. Aki napi 8-10 órát tölt számítógép előtt, hetente legalább 2-3 alkalommal ajánlott gerinctornát végeznie. Ez segít regenerálni és edzésben tartani a törzs izmait, korrigálni a kezdődő deformitásokat, hogy ezek a szövetek az egész napos terhelés mellett el tudják látni feladatukat.

Vásároljon kedvezményes havi bérletet a cég vezetői, alkalmazottai számára! Ne feledje: az egészség megfizethetetlen!

Időtartam: 50 perc/alkalom, akár minden nap
Helyszín: 1055 Budapest, Szent István körút 25. 1/9
Térkép: http://eleteromozgaskozpont.hu/kapcsolat/
Csoportvezető: Diplomás gyógytornász
Időpont: Órarend szerint: http://eleteromozgaskozpont.hu/orarend-foglalas/
Ár: 21 000 Ft/fő/hónap (Az ajánlat minimum 10 bérlet vásárlása esetén érvényes)

Megrendelő: Mind a munkáltató, mind a munkavállalók önszerveződéses alapon megrendelhetik.

Dolgozói kedvezmény

„Mozgással az egészségért” programunk célja az egészséges életmódra nevelés.

Megrendelés esetén 10 százalék kedvezményt biztosítunk a cég dolgozói számára központunk valamennyi szolgáltatásából. Ehhez nem kell mást tennie, mint e-mailen felvenni velünk a kapcsolatot.

Csoportos foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Vendégeink pontosan végezzék a gyakorlatokat és megtanulják a helyes légzést. Fontosnak tartjuk, hogy kezeléseink során a megnyugtató, otthonos környezet, a családias légkör, a tág mozgástér és a vendégekre fordított kiemelt figyelem élvezetessé, élménnyé tegye a nálunk töltött időt.

Egyéni kezeléseinket Vendégeink igényeinek és egészségi állapotának megfelelően állítjuk össze. Bebizonyítjuk, hogy ebben a rohanó világban is lehetséges egyensúlyt teremteni az élet számos területén.

Szeretettel várunk minden kedves mozogni vágyó dolgozót!

Üdvözlettel,
Schneider Kata
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36205794504

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is