Állapotfelmérés

Állapotfelmérés

Hogyan történik az állapotfelmérés? Első alkalommal a terapeuta részletesen kikérdez egészségi állapotodról, alapbetegségeidről.

Schroth terápia

Schroth terápia

A gerincferdülés (scoliosis) és a Scheuermann kór kezelésére jelenleg a leghatékonyabb módszer a Schroth terápia.

Mulligan manuálterápia

Mulligan manuálterápia

Brian Mulligan egy olyan módszert dolgozott ki, amellyel a fájdalmas, ill. beszűkült mozgástartományú ízületeket kezelni tudjuk.

Gyógytorna az otthonodban

Gyógytorna az otthonodban

Egyéni mozgásprogram diplomás gyógytornászok vezetésével. Gyógyulj kényelmesen, saját környezetben!

Gyógytorna

Gyógytorna

Az egyéni gyógytorna előnye, hogy a gyógytornász figyelme nem oszlik meg a páciensek között. Első alkalommal a terapeuta részletesen kikérdez egészségi állapotodról, alapbetegségeidről.

McKenzie terápia

McKenzie terápia

A McKenzie módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere, melyet Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász dolgozott ki.

Maitland manuálterápia

Maitland manuálterápia

A Maitland manuálterápia a gerinc és a végtagok ízületeinek, izmainak és idegeinek vizsgálatára és kezelésére alkalmazott nemzetközileg elismert módszer.

Kinesio Tape ragasztás

Kinesio Tape ragasztás

Versenyre, sportolásra készülsz, de fáj a derekad, térded, vállad vagy más ízületed? Vagy már túl vagy a mozgáson, de meghúzódott egy izmod? Esetleg elaludtad a nyakad, vagy rosszul mozdultál és fáj a derekad?

Gyógymasszázs

Gyógymasszázs

Ez a gyógyító céllal végzett masszázs tökéletes kiegészítője (nem helyettesítője) a fizikoterápiának és a gyógytornának a legtöbb mozgásszervi panasz fennállása esetén.

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is