Gyógytorna

Kinek ajánlott az egyéni gyógytorna?

Ha ülő- vagy megterhelő fizikai munkát végzel és gerincpanaszaid vannak, ha mozgásszervi betegséged van, ha baleseted vagy műtéted volt és még tart a rehabilitáció időszaka, ha olyan alapbetegséged van, ami miatt nehezedre esik a mozgás, vagy egyszerűen csak szeretnéd megőrizni ízületeid, izmaid egészségét, ez esetben érdemes egy gyógytornász tanácsát kérned, hogy mi lenne számodra a legjobb megoldás.

Az egyéni gyógytorna előnye, hogy a gyógytornász figyelme nem oszlik meg a páciensek között. Első alkalommal a terapeuta részletesen kikérdez egészségi állapotodról, alapbetegségeidről. Ha van orvosi dokumentációd, MR vagy CT felvételed, azt mindenképp hozd el magaddal a vizsgálatra.

  • Időtartam: 50 perc
  • A szolgáltatás díja: 14000Ft / alkalom

A rendszeresen végzett egyéni gyógytorna a leghatékonyabb formája a fennálló mozgásszervi betegség gyógyítására, illetve megelőzésére.

Időpont foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is