Felező akció Ha már jártál nálunk és elégedett vagy szolgáltatásainkkal ajánlj minket ismerőseidnek! Gyertek el ketten és mi megfelezzük a részvételi díjat! (A kedvezmény egy alkalomra érvényes és bármelyik csoportos órán igénybe vehető.) Csoportos óráink: Gerincstabilizáló gyógytorna Preventív gerinctréning Gerinctorna+stretching Core tréning Gerincjóga A váll, a nyak és a hát felső szakaszának gyógytornája DaoYin kínai gerinctorna Senior torna Fitball torna Alsó végtag torna Stretching Női jóga Kismama torna Baba-mama torna
Váltsatok páros bérletet, járjatok együtt tornázni! Így az 5 alkalmas bérlet kettőtöknek csak 15 800 Forint. (1 580 Forint/fő/alkalom) Gerincstabilizáló gyógytorna, Preventív gerinctréning, Gerinctorna+stretching, DaoYin kínai gerinctorna, A váll, a nyak és a hát felső szakaszának gyógytornája, Alsó végtag torna, Stretching, Gerincjóga, Női jóga, Core tréning, Senior torna, Fitball, Kismama torna és Baba-mama torna órákon használhatjátok fel a bérletet. A “Páros bérlet” az 50 perces órákra érvényes 8 héten keresztül.
Gyógytorna az otthonodban Szeretnél rendszeresen mozogni, de nincs rá időd? Ülőmunkát végzel? Fáj a derekad vagy a nyakad? Nem szeretsz csoportban tornázni? Esetleg műtét, baleset után lábadozol? A megoldás az otthoni gyógytorna. Gyógyulj kényelmesen, saját környezetben! Egyéni gyógytorna mozgásprogram diplomás gyógytornászok vezetésével. Terület: Budapest I., II., V., VI., VII., X., XIII. (Újlipótváros), XVIII., XIX. Időpont foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is