Kismama torna

Tornázhatunk-e a terhesség alatt? A jó hír az, hogy sokféle testmozgás végezhető csakúgy, mint azelőtt. Ha pedig valaki eddig nem mozgott, ideje elkezdeni!

A foglalkozás során megerősítjük azokat az izmokat is, amelyekre a szülés során szükség lesz. A kismama torna serkenti a magzat és az anyuka közötti vérkeringést és segít a terhességgel járó kellemetlenségek kiküszöbölésében (derékfájás, hátfájás), megnöveli az energiaszintet és jó közérzetet teremt.

Bár ez a leggyönyörűbb, legörömtelibb időszak, azért nem véletlenül hívják ezt az áldott állapotot terhességnek.

A kismama torna jelenleg egyéni foglalkozás keretében választható.

Biztosan te is észrevetted már, ahogy tested, lelked és egész szervezeted változások során megy keresztül. Nem csak abban szeretnénk segítségedre lenni, hogy fizikailag a körülményekhez képest a legjobban érezd magad, hanem abban is, hogy erről az élettani folyamatról megfelelő ismerettel gazdagodj. Minél tudatosabban készülsz kisbabád érkezésére, annál magabiztosabban tudsz majd reagálni tested jelzéseire. Teljesen természetes a boldogságod mellett, ha némi félelem és aggodalom is vegyül ebben az időszakban.

Ezek a foglalkozások a mozgás élménye mellett lehetőséget adnak neked, hogy a felmerülő kérdéseidre megfelelő választ kapj. Kis létszámú csoportok és relaxációs zenék gondoskodnak a családias légkörről, barátságos hangulatról. Szeretnénk, ha pozitív élmény maradna ez a kilenc izgalmas hónap. Mielőtt eljönnél hozzánk, beszélj kezelőorvosoddal, hogy a kismama torna ajánlott-e számodra.

Időpont foglalás

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is