Kismama torna

Tornázhatunk-e a terhesség alatt? A jó hír az, hogy sokféle testmozgás végezhető csakúgy, mint azelőtt. Ha pedig valaki eddig nem mozgott, ideje elkezdeni!

A foglalkozás során megerősítjük azokat az izmokat is, amelyekre a szülés során szükség lesz. A kismama torna serkenti a magzat és az anyuka közötti vérkeringést és segít a terhességgel járó kellemetlenségek kiküszöbölésében (derékfájás, hátfájás), megnöveli az energiaszintet és jó közérzetet teremt.

Bár ez a leggyönyörűbb, legörömtelibb időszak, azért nem véletlenül hívják ezt az áldott állapotot terhességnek.

Biztosan te is észrevetted már, ahogy tested, lelked és egész szervezeted változások során megy keresztül. Nem csak abban szeretnénk segítségedre lenni, hogy fizikailag a körülményekhez képest a legjobban érezd magad, hanem abban is, hogy erről az élettani folyamatról megfelelő ismerettel gazdagodj. Minél tudatosabban készülsz kisbabád érkezésére, annál magabiztosabban tudsz majd reagálni tested jelzéseire. Teljesen természetes a boldogságod mellett, ha némi félelem és aggodalom is vegyül ebben az időszakban.

Ezek a foglalkozások a mozgás élménye mellett lehetőséget adnak neked, hogy a felmerülő kérdéseidre megfelelő választ kapj. Kis létszámú csoportok és relaxációs zenék gondoskodnak a családias légkörről, barátságos hangulatról. Szeretnénk, ha pozitív élmény maradna ez a kilenc izgalmas hónap. Mielőtt eljönnél hozzánk, beszélj kezelőorvosoddal, hogy a kismama torna ajánlott-e számodra.

Időpont foglalás

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is