Az online órák linkjeit minden nap 06:30-kor küldjük ki e-mailben. Az órák 72 órán keresztül lesznek elérhetők. A 30 napos online bérlet ára egységesen 12500 forint. A bérlet tulajdonosainak minden nap küldünk egy 50 perces gyógytorna videót a fenti órarend alapján. Kombinált bérlet konstrukcióinkat megtalálod az Árak menüpontban. https://eleteromozgaskozpont.hu/arak 

Ezen az órarenden kívül, külön fel lehet iratkozni az online DaoYin kínai gerinctorna órákra. Heti két alkalommal (kedden és csütörtökön) küldjük Nóri változatos DaoYin tornáit. A 8 alkalmas online DaoYin bérlet ára 8000 forint. 

 

Az utaláshoz szükséges adatok:


Nagy Zsófia EV.

K&H Bank

10403947-50526980-51871005


Megjegyzés: A teljes neved és email címed

Utalás után küldj nekünk egy e-mailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) az alábbi adatokkal:
Teljes név és számlázási cím.

Jelentkezést követően e-mailen küldjük a részleteket. Kérünk benneteket, hogy a linket, amit tőlünk kaptok, ne küldjétek tovább senkinek. Ha elégedettek vagytok velünk, ajánljátok ezt a lehetőséget a barátaitoknak. Ha nem, akkor az ellenségeiteknek:-)
Tarts velünk, tornázzunk együtt!

 

Az online órákon mindenki saját felelősségére tud részt venni. Komolyabb egészségi probléma esetén szükséges a személyes kontroll, ami egy online közvetítésben nem megoldható.

Baráti üdvözlettel:

Az ÉMK csapata

Utoljára frissítve: 2021. február 06., szombat 20:56
Címkék:

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is