Nyújtás

A hosszantartó statikus testhelyzet, helytelen testtartás következtében izmaink gyakran görcsössé, merevvé válhatnak, vagy rosszabb esetben megrövidülhetnek. Ülő munkát végzőknek kifejezetten ajánlott beiktatni mindennapjaikba a stretching gyakorlatokat, melyek segítségével megelőzhetőek vagy enyhíthetőek a különböző mozgásszervi panaszok.

Az izmok és ízületek rugalmasságának megtartása és fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ülő vagy statikus munka miatt kialakult kóros tartást és az ebből fakadó fájdalmakat megszüntessük.

Hogy hogyan tudjuk ezt a kellemetlen érzést gyorsan és hatékonyan csökkenteni? Olyan órát kínálunk nektek, ahol egyszerű és könnyen elsajátítható stretching gyakorlatok mellett a relaxációra is nagy hangsúlyt fektetünk. A megtanult mozdulatok naponta többször is végezhetőek a munkahelyen, vagy akár otthon is. Célunk, hogy praktikus gyakorlatok helyes kivitelezését tanítsuk meg a részvevőknek, gyorsan megszüntetve ezzel a gyakran jelentkező izomfájdalmat.

A tréning során az egyszerűbb feladatoktól haladunk a nehezebb, ám annál hatásosabb nyújtó technikákig. A foglalkozáson jelentős figyelmet fordítunk a törzsstabilizációra, a helyes testtartás megéreztetésére ülő, illetve álló testhelyzetben egyaránt.

Ha kedvet kaptál egy kellemes lazításhoz egy hosszú nap előtt vagy után, várunk szeretettel!

 

Időpont foglalás

 

Elérhetőségeink

 

Kövess minket a Facebookon is